Dag två, fyra dagar kvar, livsstatus: Kista beställd

 
TOP 3 LÄSKIGASTE KARAKTÄRER FRÅN: ANIME
[varning för blod, ondska samt SPOILERS]
 
NR. 1: GASAI YUNO från MIRAI NIKKI
"Don't touch Yukki!" - Yuno
 
Skräckfaktor: imageimageimageimage
 
Yuno här har förmågan att vara lite extrem när hon ska uttrycka sina känslor för någon. Bland annat förföljer hon dem, dödar för dem, kidnappar dem och ni vet...går emot mänskliga lagar för att vara med den personen. Hon är själva bilden av en yandere och tvekar inte att döda någon som hotar den hon älskar, inte ens om personen ifråga är någon som hennes pojkvän gillar. Yuno är tveklöst den mest läskiga flickvännen någonsin, men även hon har faktiskt sina mänskliga stunder - vilket ledde till att hennes skräckfaktor inte nådde fullt ut.
 
NR. 2: RYUGU RENA från HIGURASHI
 
"If you want to kill someone, you should be
prepared to die yourself!" - Rena
 
Skräckfaktor: imageimageimageimage
 
Precis som Yuno är Rena normal ena stunden, galen i det nästa. Men till skillnad från Yuno vet aldrig riktigt vad som får Rena att tappa det. Hon bryr sig om sina vänner och vill skydda dem, men samtidigt blir hon en psykotiskt mördare och dödar allihopa också (vilket dock har sin förklaring men det är en för stor spoiler att berätta för er så schh). Hon dödar folk med hjälp av en stor köttkniv samt ett järnrör. Om mitt inne inte har svikit mig hotar hon också att bomba en skola någon gång. Det som dock är läskigast med henne dock, är hennes skratt. Herregud, lyssna bara på det!
 
NR. 3: SHINOZAKI SACHIKO från CORPSE PARTY
"I'm watching you." - Sachiko
 
 
Skräckfaktor: imageimageimageimageimage
 
Japp! Hon får en plats på den här listan också! De lyckades ganska bra med att få hennes läskighet överförd från mangan till animen - hon är precis lika creepy i båda! Om ni vill veta mer om hennes bakgrund och hur ond hon är så kan ni scrolla ner till gårdagens inlägg, men just nu kan jag bara säga att om ni vill ha en läskig karaktär så är Sachiko den ni letar efter. Hon har praktiskt taget allt man letar efter hos en läskig karaktär: jättekrypigt skratt och leende, blod typ överallt, ONDSKA och allt annat man kan tänka sig. 
 
Beware of Sachiko.