Gasta

Förlåt för min lilla inaktivitet, jag har haft lite annat för mig och inte riktigt haft lust för att skriva. MEN förhoppningsvis är det slut på det nu. Jag har fortfarande saker att oroa mig lite över, som gymnasiearbetet och hur det ska gå med det, men nu har jag nått en väldigt bra milstolpe.
 
Jag, för cirka en timma sedan, fick mitt körkort!
 
Ja! På första försöket! Jag är otroligt stolt över mig själv just nu. Det kändes bra innan jag gjorde teorin, förutom att jag var nervös. Men under själva provet så kände jag hur mitt hopp sjönk. Jag var 70% säker på att jag skulle misslyckas, men när jag väl avslutade provet så visade det sig att jag hade klarat det jättebra! Sen var det bara uppkörningen kvar, som jag hade bokat in på samma dag. Och den gick också bra! Jag hade extrem tur och fick köra på vägar som jag kände igen, bland annat vägen hem till min egen gata!
Jag gjorde något fel i en vänstersväng men annars var allt hur bra som helst. Så nu har jag körkort! image
 
Medan jag väntade på handledaren så skickade en bekant ett sms och undrade om hon fick intervjua mig till ett reportage i tidningen om fritidsintressen; hon kom nämligen ihåg att jag skriver fanfiction och vill gärna ha med det! Så den här dagen har än så länge varit väldigt positiv. För att fira mitt körkort så ska jag och mina föräldrar gå ut och äta ikväll också, på en restaurang som jag ÄLSKAR men som vi inte går till så ofta eftersom personalen som jobbar där har varit ganska nonchalanta när vi varit där tidigare.
 
Jag vill hinna skriva lite recensioner den här veckan, bland annat för KDraman The Imperial Doctress som jag såg färdigt för ett tag sedan. Säsongsanimen 91 Days börjar också lida mot sitt slut snart, och då ska jag se till att recensera den! Den har varit otroligt spännande än så länge, men jag känner att slutet är otroligt viktigt att det blir bra i den här sortens serie. Den senaste veckan har några jag följer på tumblr öst kärlek över ett nytt RPG spel kallat Mystic Messenger. Det ska tydligen vara lite annorlunda på grund av att karaktärerna i spelet kontaktar dig på lite random tider, så att det blir typ som på riktigt. Det ser ascoolt ut men jag tvekar lite eftersom jag inte riktigt har så mycket tid att hänge mig image
#1 - Ceres Moon

Åååh grattis till körkortet!! ♥

Längtar tills man får läsa dina recensioner om K-dramat och 91 days animen :)

Kram!

/ Ceres

Svar: Tack så mycket! Det är otroligt skönt att ha det överstökat, det känns som en vikt har lyfts från mina axlar! Angående recensionerna så borde det inte ta för lång tid - förhoppningsvis - och jag hoppas att du kommer att gilla dem när de väl kommer!
Kram!
Julia