Anime Awards 2015

Okej, först och främst ska jag dra historian som ligger bakom den här videon, och den är banne mig inte lycklig, sen ska jag dra lite info och regler angående Anime Awards.
 
Så, jag hittade och laddade ner ett program som skulle hjälpa mig att skapa videon - gratis och såg ganska bra ut. Det fanns självklart alternativ för att köpa tjänsten men jag kände att jag kunde klara mig utan de små extragrejerna. Och så satte jag då igång. Allt gick bra. Lite småproblem här och där, jag fick radera några saker och börja om men jag har varit med om värre. Jag skaffade all musik jag behövde - som ni kommer märka när ni tittar på videon så är det några stycken - och var ÄNTLIGEN klar igår kväll. Äntligen. Videon är inte avancerad på något sätt, men jag kände mig relativt nöjd då jag tryckte på knappen för att slutföra och ladda ner videon. Så, efter en VÄLDIGT lång väntan är det äntligen klart och min video är officiellt färdig! Och då ser jag det - det är inte svårt att missa, som ni snart kommer få reda på - det jä#%@ vattenmärket som sitter över HELA skärmen och förstör allting. Självklart visste jag att det skulle finnas ett vattenmärke, jag är inte född igår! En service som är gratis och någorlunda bra? Såklart ni kan få ha ett litet vattenmärke i hörnet om ni vill, det bekommer mig inte! Men seriöst? Över HELA skärmen? Jag blev och är så himla sur, och sen har jag varken tid eller lust att leta upp ett nytt program och göra om hela skiten. Jag har redan raderat programmet från min dator och vill nu bara för att jäklas och vara snäll säga åt er att inte använda den tjänsten. Usch. Sen, efter en jäkla lång tid tills jag hittade en tjänst där jag kunde lägga upp videon anonymt och dela den med er (för på blogg.se kan man inte lägga upp videos, de måste delas) och nu sitter vi här, och ni får titta på en helt okej video av min standard förstörd av ett stort jäkla vattenmärke. Förlåt.
 
*EDIT* Wow, nu verkar inte musiken jag tog väldigt lång tid på mig att fungera i videon heller? Ska försöka fixa det, annars blir det här en ännu större flopp än det redan är.

*EDIT nr2* Okej, nu funkar en del av ljudet, men vad tusan hände med resten!?

*EDIT nr3* Nej, det funkar inte. Det går inte. Gör mig en tjänst och sätt på lite egen musik när musiken lägger av i videon, då blir det lite bättre. Jag lovar att jag nästa år ska börja i tid med videon, men nu får det bli den här skiten istället.
 
Jag ska försöka ta mig samman nu så att jag kan förklara lite grann om Anime Awards 2015 istället. 
 
Okej, så reglerna är väldigt enkla: alla serier som är med i den här ska ha sänts någon gång under 2015 - och förutom PUBLIKENS TOPP 5 (info tagen från animenewsnetwork mega poll) så är alla de andra vinsterna enligt mina egna åsikter och jag har självklart bara kunnat ha med de anime som jag själv har sett, därav begränsat antal serier. Karaktärer, låtar och romantiska par måste vara CANON, jag kan till exempel inte ta Mika/Yuu från Owari no Seraph eftersom de inte är ihop i canonverse (*host* än så länge *host*) och så vidare.
 
Alla bilder tillhör skaparna och animationsföretagen för varje serie, också musiken - jag äger ingenting utan använder bara materialet för bedömning, och gör inte anspråk på att någon av bilderna/musiken är mina.
 
Med det sagt så hoppas jag att ni kan ignorera vattenstämpeln och njuta av videon. 
 
 
2015 var ett bra år för anime - enligt mig - och jag gillade i stort sett alla serier jag bestämde mig för att titta på, inte minst deras animation och musiktema. Jag hoppas att 2016 är lika bra, eller överstiger förväntningarna inte bara när det kommer till anime utan även gällande manga, musik och böcker! 
 
Ha nu ett Gott Nytt År allihopa!
image