Statusuppdatering

Så, mycket har hänt de senaste månaderna! Kunde skriva långt och länge om flera olika saker, men jag nöjer mig med att sätta ihop allt i en lista istället.
 
 Jag har tagit studenten! För en månad sedan tog jag på mig mössan (typ halv fem på morgonen) och spenderade sista dagen på gymnasiet tillsammans med min klass. Det var väldigt roligt samtidigt som det var en aning sorgligt.

 Innan studenten fick jag ett stipendium som klassens Humanist! Fick ett fint diplom och lite pengar samt en motivering som ja, ni kommer inte att tro det, bland annat nämnde mitt intresse för fanfiction. Jag blev väldigt förvånad och glad för jag hade inte ens tänkt tanken att jag skulle vinna.
 
 Jag har ett sommarjobb på samma ställe som tidigare år; som labbassistent på ett företag.
 
  Det pirrigaste av allt är att jag ansökt och blivit antagen till Lunds universitet, där jag ska läsa litteraturvetenskap som individuell kurs i ett helt år. Vad som händer därnäst får vi se. Detta betyder alltså att jag måste flytta till Lund, och jag har gjort (patetiska) försök att hitta någonstans att bo, men förhoppningsvis kommer allt att lösa sig.
 
 Kanske lite mindre viktigt än allt som står ovan men eftersom jag fick lämna in min dator när jag slutade skolan så har jag köpt en ny! Jag hoppas att den kan stå mig bi ett långt tag, haha.